Kiaulienos kebabas ant medžio anglies pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kiaulienos kebabas ant medžio anglies

Kebabas pagal šį receptą gaunasi labai skanus. Jis sultingas ir aromatingas. Kepti saulėtu oru ir lauke - vienas malonumas. Labai svarbu stebėti žarijų būklę ir kepti mėsą, kad ji neišdžiūtų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Nuplautą mėsą supjaustykite vienodais gabalėliais, tinkamais suverti ant iešmo.

Žingsnis 2

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos.

Žingsnis 3

Įpilkite acto, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kiaulienos kebabas ant medžio anglies Žingsnis 4
Uždenkite indą su mėsa maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.

Žingsnis 5

Marinuotą mėsą kepkite ant gerų žarijų, nuolat sukdami iešmus ir stebėdami, kad mėsa nebūtų per sausa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kiaulienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos