Publikavimo data: 2024-06-16
Kiaulienos kebabas ant medžio anglies
Kebabas pagal šį receptą gaunasi labai skanus. Jis sultingas ir aromatingas. Kepti saulėtu oru ir lauke - vienas malonumas. Labai svarbu stebėti žarijų būklę ir kepti mėsą, kad ji neišdžiūtų.
Žingsnis 1
Nuplautą mėsą supjaustykite vienodais gabalėliais, tinkamais suverti ant iešmo.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos.
Žingsnis 3
Įpilkite acto, druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Uždenkite indą su mėsa maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.
Žingsnis 5
Marinuotą mėsą kepkite ant gerų žarijų, nuolat sukdami iešmus ir stebėdami, kad mėsa nebūtų per sausa.
Kategorijos