Kiaulienos kebabas, marinuotas kiviuose. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kiaulienos kebabas, marinuotas kiviuose.

Šašlykai yra pirmasis patiekalas, kurį žmogus išmoko gaminti iš mėsos. Poreikis patiems įsigyti mėsos išnyko, tačiau žinios, kaip tinkamai marinuoti mėsą šašlykams, per amžius išliko. Mėsos kepimas ant žarijų yra savotiškas menas. Tinkamos formos mėsą reikia užmauti ant iešmo ir periodiškai apversti virš žarijų, kad tinkamai iškeptų.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos kebabas, marinuotas kiviuose. Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į didelį dubenį, sudėkite supjaustytus kivius, svogūnus, druską ir prieskonius. Išmaišykite, uždenkite ir palikite marinuotis 2 valandas.

Žingsnis 2

Kiaulienos kebabas, marinuotas kiviuose. Žingsnis 2
Užmaukite marinuotą mėsą ant iešmo ir kepkite ant grotelių iš abiejų pusių, kol mėsa iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos