Publikavimo data: 2024-06-09
Kiaulienos kebabas, marinuotas kiviuose.
Šašlykai yra pirmasis patiekalas, kurį žmogus išmoko gaminti iš mėsos. Poreikis patiems įsigyti mėsos išnyko, tačiau žinios, kaip tinkamai marinuoti mėsą šašlykams, per amžius išliko. Mėsos kepimas ant žarijų yra savotiškas menas. Tinkamos formos mėsą reikia užmauti ant iešmo ir periodiškai apversti virš žarijų, kad tinkamai iškeptų.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į didelį dubenį, sudėkite supjaustytus kivius, svogūnus, druską ir prieskonius. Išmaišykite, uždenkite ir palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Užmaukite marinuotą mėsą ant iešmo ir kepkite ant grotelių iš abiejų pusių, kol mėsa iškeps.
Kategorijos