Kiaulienos kebabas orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kiaulienos kebabas orkaitėje

Orkaitėje keptas kiaulienos kebabas būna labai sultingas ir apetitiškas. Jei pavargote nuo kotletų ir kotletų, kiaulienos kebabas orkaitėje paįvairins valgiaraštį. Receptas elementarus, produktų rinkinys minimalus. Kebabams svarbu pasirinkti šviežią kiaulienos gabalą. Nors patiekalas gaminamas iš maltos mėsos, geriau nepirkti jau paruošto gaminio, o pasigaminti patiems. Kebabas kepamas ant iešmų, kurie dedami ant kepimo skardos, kur mėsai kepant nuteka riebalai.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kebabas orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu arba maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 2

Kiaulienos kebabas orkaitėje Žingsnis 2
Suformuokite kebabus ir juos iškepkite. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir iš maltos mėsos gabalėlių suformuokite pailgas dešreles, suverkite jas ant iešmelių. Sudėkite kebabus ant kepimo skardos. Kepkite 30 minučių, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, kad paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, lulia kebabas, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė, jautienos lulia kebabas, jautienos lulia kebabas, jautienos lulia kebabas

Kategorijos