Publikavimo data: 2024-04-17
Kiaulienos kebabas orkaitėje
Orkaitėje keptas kiaulienos kebabas būna labai sultingas ir apetitiškas. Jei pavargote nuo kotletų ir kotletų, kiaulienos kebabas orkaitėje paįvairins valgiaraštį. Receptas elementarus, produktų rinkinys minimalus. Kebabams svarbu pasirinkti šviežią kiaulienos gabalą. Nors patiekalas gaminamas iš maltos mėsos, geriau nepirkti jau paruošto gaminio, o pasigaminti patiems. Kebabas kepamas ant iešmų, kurie dedami ant kepimo skardos, kur mėsai kepant nuteka riebalai.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu arba maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 2
Suformuokite kebabus ir juos iškepkite. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir iš maltos mėsos gabalėlių suformuokite pailgas dešreles, suverkite jas ant iešmelių. Sudėkite kebabus ant kepimo skardos. Kepkite 30 minučių, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, kad paruduotų.
Kategorijos