Publikavimo data: 2024-01-16
Kiaulienos kebabas su marinuotais svogūnais receptas
Vienas geriausių marinatų kiaulienos kebabams gaminti yra su svogūnais. Svogūnų sultys suminkština mėsą, o paruoštas kebabas būna kvapnus ir minkštas, su rausva plutele. Jei norite išgauti sodresnį skonį ir spalvą, marinuokite mėsą su kečupu ir prieskoniais. Kebabas bus sultingas ir minkštas, jei pasirinksite kaklo dalį. Kepant ištirpsta ploni riebalų sluoksniai, todėl mėsos skaidulos tampa sultingos. Siūlome paprastą kiaulienos kebabo su marinuotais svogūnais receptą.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Supjaustykite kiaulieną vienodo dydžio porcijomis. Į matomą vietą sudėkite kečupą, svogūną, kebabo prieskonius ir druską.
Žingsnis 2
Supjaustytą mėsą sudėkite į gilų indą.Pasirinkite tokį indą, kuriame tilptų ir mėsa, ir svogūnai.
Žingsnis 3
Paruoškite marinatą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir įtrinkite su druska, kol susiformuos sultys. Perkelkite svogūnus prie kiaulienos gabalėlių. Kad pjaustydami svogūnus nerėktumėte, pripilkite burną vandens.
Žingsnis 4
Įpilkite kečupo ir kebabo prieskonių, gerai išmaišykite rankomis.Marinatas turi tolygiai padengti kiekvieną mėsos gabalėlį.
Žingsnis 5
Uždenkite indą dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.Jei turite laiko, palikite mėsą šaldytuve 5 valandoms.
Žingsnis 6
Kiaulienos kebabą patiekite ant pitos duonos su bet kokiomis šviežiomis daržovėmis.
Kategorijos