Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos kefyro kebabas
Kiaulienos kebabas ruošiamas su daugybe skirtingų marinatų ir prieskonių. Vienas iš jų - kefyro marinatas. Šis rauginto pieno produktas labai gerai suminkština mėsą ir suteikia jai lengvą kreminį skonį. Prieskonius tokiam marinatui galima rinktis bet kokius pagal savo skonį. Toks kebabas puikiai tinka svečiams priimti.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais. Kiaulieną supjaustykite dideliais kvadratais. Svogūnus ir mėsą sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite kefyru. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite prieskonių. Viską sumaišykite rankomis ir palikite pastovėti 3 valandas.
Žingsnis 2
Mėsą suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais. Uždekite žarijų kepsninėje ugnį ir palaukite, kol ji įkais iki anglių. Kepkite kebabą ant žarijų, kol mėsa bus paruošta, nuolat pildydami ją marinatu.
Kategorijos