Kiaulienos kefyro kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiaulienos kefyro kebabas

Kiaulienos kebabas ruošiamas su daugybe skirtingų marinatų ir prieskonių. Vienas iš jų - kefyro marinatas. Šis rauginto pieno produktas labai gerai suminkština mėsą ir suteikia jai lengvą kreminį skonį. Prieskonius tokiam marinatui galima rinktis bet kokius pagal savo skonį. Toks kebabas puikiai tinka svečiams priimti.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kefyro kebabas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį žiedais. Kiaulieną supjaustykite dideliais kvadratais. Svogūnus ir mėsą sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite kefyru. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite prieskonių. Viską sumaišykite rankomis ir palikite pastovėti 3 valandas.

Žingsnis 2

Kiaulienos kefyro kebabas Žingsnis 2
Mėsą suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais. Uždekite žarijų kepsninėje ugnį ir palaukite, kol ji įkais iki anglių. Kepkite kebabą ant žarijų, kol mėsa bus paruošta, nuolat pildydami ją marinatu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, sala, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kiaulienos kebabas, karštieji naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos