Publikavimo data: 2024-06-24
Kiaulienos liežuvis šaltame vandenyje multicooker keptuvėje
Kiaulienos liežuvis yra delikatesu laikomas šalutinis produktas. Jis yra švelnios struktūros, be gyslų, mažai kaloringas ir puikiai tinka dietinėms dietoms. Patiekalai iš kiaulienos liežuvio yra maistingi ir kartu naudingi dėl didelio baltymų ir mineralinių medžiagų kiekio. Ypač gerai iš liežuvio gaminti užpilamus patiekalus, tokiuose receptuose mėsa būna labai švelni ir minkšta. Norėdami supaprastinti procesą ir sutrumpinti gaminimo laiką, galite naudoti daugiafunkcinę keptuvę.
Žingsnis 1
Išvirkite liežuvį. Įdėkite kiaulienos liežuvį į multicookerio dubenį. Užpilkite vandeniu. Nustatykite režimą "Kholodets". Kai vanduo užvirs, nuimkite putas ir į mėsą sudėkite nesmulkintas daržoves - svogūną, morką ir petražolės šaknį. Palikite sultinį virti 1 valandą ir 45 minutes. Po to pasūdykite ir įdėkite lauro lapą. Virkite dar 15 minučių. Išimkite liežuvį iš multicookerio, nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite liežuvio šaltibarščius. Sultinį perkoškite ir padalykite į 2 dalis. Vieną dalį grąžinkite į multicookerio dubenį ir kaitinkite "Multicooker" režimu 100 laipsnių temperatūroje. Į antrąją dalį supilkite želatiną ir gerai išmaišykite. Supilkite į multicookerio sultinį. Ant tinkamo indo dugno išdėliokite liežuvio gabalėlius ir morkų kubelius. Viską užpilkite sultiniu, atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms sukietėti.
Kategorijos