Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai

Tikriausiai yra tūkstančiai plovo receptų. Tik mūsų šeimoje mama, teta ir močiutė jį gamina trimis skirtingais būdais. Pasidalysiu savąja.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
59 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 1
Uždekite keptuvę ant ugnies. Mėsą supjaustykite griežinėliais. Kepkite mėsą ant vidutinės ugnies. Pirmiausia palaukite, kol išgaruos sultys, tada įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 2

Kol mėsa kepa, supjaustykite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais arba kubeliais, morkas - gabalėliais.

Žingsnis 3

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 3
Į paruoštą mėsą sudėkite daržoves, svogūnus pakepinkite, kol taps auksiniai, morkas - kol suminkštės.

Žingsnis 4

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 4
Pabaigoje įberkite druskos (truputį daugiau, nes ryžiai jos šiek tiek sugers), juodųjų pipirų pagal skonį ir mėgstamų plovo prieskonių.

Žingsnis 5

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 5
Tada įdėkite puodelį garuose virtų ryžių.

Žingsnis 6

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 6
Tolygiai paskleiskite ryžius ant mėsos paviršiaus ir įdėkite česnaką, kad mėsa būtų kvapni.

Žingsnis 7

Kiaulienos plovas ir garuose virti ryžiai Žingsnis 7
Užpilkite vandeniu, kad visiškai apsemtų ryžius. Uždenkite dangčiu. Sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros. Virkite apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos