Publikavimo data: 2024-03-29
Kiaulienos plovas keptuvėje
Pilavo su kiauliena keptuvėje ant viryklės receptas žingsnis po žingsnio negali būti priskiriamas tradiciniams Azijos patiekalams, nes ten šiam patiekalui verčiau naudoti jautieną arba avieną. Tačiau trupininio plovo iš kiaulienos keptuvėje receptą galima rasti šiuolaikinėje rusų virtuvėje. Šiam patiekalui gaminti geriausiai tinka kaklo dalis. Mėsa kepdama taps minkšta ir kvapni, nebus sausa.
Žingsnis 1
Paruoškite zirvaką (daržovių ir mėsos pagrindą plovui). Tam paimkite gilią keptuvę, uždėkite ją ant viryklės, įkaitinkite joje augalinį aliejų ir pakaitomis kepkite svogūnus, mėsą ir morkas, kol taps tamsiai auksinės spalvos ir šviesios plutelės (kiekvienas produktas paprastai trunka 7-10 minučių). Apkeptus produktus sumaišykite ir suberkite prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite kartu 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Keptuvėje pagaminkite kiaulienos plovą. Į žirvaką suberkite trupintus ryžius ir vandenį. Gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite plovą ant mažiausios ugnies 30 min. Kai ryžiai sugers visą vandenį ir taps minkšti, į keptuvę suberkite česnaką. Išjunkite ugnį ir palikite 20 min.
Kategorijos