Publikavimo data: 2025-08-19
Kiaulienos plovas pietums arba vakarienei
Skanus sotus plovas pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir 20 minučių pamirkykite.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą saulėgrąžų aliejuje.
Žingsnis 3
Kartu su mėsa pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 4
Sudėkite morkas ir viską kartu kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Apkepę įpilkite šiek tiek vandens. Troškinkite apie 20 minučių, kol pusiau išvirs.
Žingsnis 6
Sudėkite ryžius, česnaką, druską ir prieskonius pagal skonį. Supilkite vandenį, kad ryžiai būtų apsemti 3 cm.
Žingsnis 7
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Kai užvirs, statykite ant silpnos ugnies arba ant silpnos ir vidutinės ugnies.
Žingsnis 9
Virkite 40 minučių.
Kategorijos