Publikavimo data: 2024-01-16
Kiaulienos sprandinės kebabas pomidorų marinate receptas
Siūlome paprastą kebabo iš kiaulienos sprandinės receptą. Kad paruoštas patiekalas būtų skanus ir sultingas, naudokite pomidorų marinatą. Pomidorai suteikia mėsai sultingumo. Į marinato receptą taip pat įeina česnakas ir bazilikas. Šie ingredientai kiaulienos sprandinės kebabui suteiks pikantiškumo ir skonio. Tinkamai pasirinkite mėsą: gabalas turi būti tvirtas, šviesiai rausvos spalvos, su nedideliais riebalų sluoksniais. Kiaulienos sprandinės kebabai bus minkštesni ir sultingesni, jei naudosite jauną mėsą.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Pašalinkite riebalų perteklių ir venas. Paruoškite mėsmalę ir pjaustymo lentą. Sudėkite visus ingredientus į matomą vietą. Paruoškite kepsninę (arba nedūminę kepsninę) arba elektrinę kepsninę.
Žingsnis 2
Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite pomidorus marinatui. Tam juos pertrinkite per mėsmalę arba smulkiai supjaustykite rankomis.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 5
Mėsą marinuokite taip. Sumaišykite visus ingredientus ir suberkite bazilikus. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis 3 valandas.
Žingsnis 6
Kepkite mėsą taip, kaip esate įpratę, - ant iešmų arba ant grotelių.Paruoštą kiaulienos sprandinės kebabą dėkite ant pitos duonos ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos