Kiaulienos taukai su rūkyta paprika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaulienos taukai su rūkyta paprika

Kiaulės taukai yra produktas, padedantis organizmui apsisaugoti nuo virusų, nes juose yra arachido rūgšties. Be to, iš organizmo šalina toksinus. Patiekalai su lašiniais gerina medžiagų apykaitą ir suteikia energijos. Juodos duonos su lašiniais užkandžiai puikiai papildys barščius arba sriubą per pietus.
Gaminimo laikas
10140 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
651 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
70 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos taukai su rūkyta paprika Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius griežinėliais. Kiekviename lašinių gabalėlyje aštriu peiliu išpjaukite skylutes ir pripildykite jas česnako skiltelėmis.

Žingsnis 2

Kiaulienos taukai su rūkyta paprika Žingsnis 2
Kiaušinius pamerkite į druskos ir paprikos mišinį, o tada į smulkintą česnaką. Dėkite lašinius į šaldiklį. Po savaitės bus galima valgyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos