Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas

Viduržemio jūros regiono kiaulienos paštetas - tai skanus paštetas iš kiaulienos. Šis paštetas yra labai švelnus ir minkštas, tačiau išlaiko sultingumą. Šis paštetas puikiai tinka užkandžiams arba sumuštiniams gaminti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Supilkite aliejų. Supjaustykite kiaulieną dideliais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite kiaulieną, kol ji taps auksinė, tada suberkite prieskonius ir druską.

Žingsnis 2

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite, kol vanduo bus skaidrus, ir sudėkite į puodą. Pripilkite vandens 1:1 santykiu su ryžiais. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas Žingsnis 3
Įjunkite keptuvę ant dujų ir įkaitinkite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite svogūną į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas Žingsnis 4
Iškeptą mėsą sudėkite į mėsmalę ir sumalkite į maltinukus. Taip pat sumalkite svogūną ir ryžius.

Žingsnis 5

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas Žingsnis 5
Smulkiai susmulkinkite petražoles. Nulupkite avokado minkštimą, išimkite sėklas ir sudėkite į dubenį. Sutrinkite avokadą šakute iki pastos pavidalo. Grybus, alyvuoges, riešutus ir petražoles sumalkite mėsmale.

Žingsnis 6

Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas Žingsnis 6
Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, svogūną, ryžius ir likusius ingredientus. Įpilkite sviesto ir alyvuogių aliejaus. Išspauskite citrinos sulčių ir sudėkite į lėkštę. Visus ingredientus sumaišykite šakute iki vientisos masės. Patiekite paštetą ant baltos duonos riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, morkų sezonas, mėsos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, jautienos kepenėlių paštetai, morkų paštetai

Kategorijos