Publikavimo data: 2025-08-18
Kiaulienos Viduržemio jūros regiono paštetas
Viduržemio jūros regiono kiaulienos paštetas - tai skanus paštetas iš kiaulienos. Šis paštetas yra labai švelnus ir minkštas, tačiau išlaiko sultingumą. Šis paštetas puikiai tinka užkandžiams arba sumuštiniams gaminti.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Supilkite aliejų. Supjaustykite kiaulieną dideliais kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite kiaulieną, kol ji taps auksinė, tada suberkite prieskonius ir druską.
Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite, kol vanduo bus skaidrus, ir sudėkite į puodą. Pripilkite vandens 1:1 santykiu su ryžiais. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Įjunkite keptuvę ant dujų ir įkaitinkite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite svogūną į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Iškeptą mėsą sudėkite į mėsmalę ir sumalkite į maltinukus. Taip pat sumalkite svogūną ir ryžius.
Žingsnis 5
Smulkiai susmulkinkite petražoles. Nulupkite avokado minkštimą, išimkite sėklas ir sudėkite į dubenį. Sutrinkite avokadą šakute iki pastos pavidalo. Grybus, alyvuoges, riešutus ir petražoles sumalkite mėsmale.
Žingsnis 6
Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, svogūną, ryžius ir likusius ingredientus. Įpilkite sviesto ir alyvuogių aliejaus. Išspauskite citrinos sulčių ir sudėkite į lėkštę. Visus ingredientus sumaišykite šakute iki vientisos masės. Patiekite paštetą ant baltos duonos riekelių.
Kategorijos