Kiaulių kojų želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiaulių kojų želė

Tradicinis rusiškas užkandis. Dar viena šaltibarščių variacija.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulių kojų želė Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulienos kojas ir kaklus (kaltyki). Nulupkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Kiaulių kojų želė Žingsnis 2
Į slėginę viryklę sandariai sudėkite subproduktus ir daržoves. Pripilkite vandens, kad vanduo šiek tiek apsemtų ingredientus. Įdėkite lauro lapą. Virkite 1,5-2 valandas.

Žingsnis 3

Kiaulių kojų želė Žingsnis 3
Viską išimkite iš sultinio. Atskirkite mėsą nuo kaulų. Rankomis atskirkite mėsą į pluoštus ir supjaustykite peiliu. Supjaustykite ir virtas daržoves, tačiau jas galite išmesti, jei nemėgstate virtų svogūnų.

Žingsnis 4

Kiaulių kojų želė Žingsnis 4
Mėsos mišinį sluoksniuokite į formeles iki vidurio.

Žingsnis 5

Kiaulių kojų želė Žingsnis 5
Nuovirą nukoškite nuo kaulų, pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite sultinį ant mėsos mišinio formelėse iki kraštų. Dėkite želė į šaldytuvą, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, klasika, per 30 minučių, sala, morkų sezonas, česnakų sezonas, cholodetai, naujametiniai užkandžiai, be įprastų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, jautienos cholodetai, kiaulienos cholodetai

Kategorijos