Publikavimo data: 2025-08-20
Kiaulių kojų želė
Tradicinis rusiškas užkandis. Dar viena šaltibarščių variacija.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulienos kojas ir kaklus (kaltyki). Nulupkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Į slėginę viryklę sandariai sudėkite subproduktus ir daržoves. Pripilkite vandens, kad vanduo šiek tiek apsemtų ingredientus. Įdėkite lauro lapą. Virkite 1,5-2 valandas.
Žingsnis 3
Viską išimkite iš sultinio. Atskirkite mėsą nuo kaulų. Rankomis atskirkite mėsą į pluoštus ir supjaustykite peiliu. Supjaustykite ir virtas daržoves, tačiau jas galite išmesti, jei nemėgstate virtų svogūnų.
Žingsnis 4
Mėsos mišinį sluoksniuokite į formeles iki vidurio.
Žingsnis 5
Nuovirą nukoškite nuo kaulų, pagardinkite druska ir pipirais.
Supilkite sultinį ant mėsos mišinio formelėse iki kraštų. Dėkite želė į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kategorijos