Publikavimo data: 2024-05-25
Kiaušiniai cocotte su porais, saulėje džiovintais pomidorais ir kaparėliais
Kiaušiniai cocotte - puikūs pusryčiai iš Prancūzijos. Patiekalas kepamas specialiose formelėse - cocottes. Tokios formos dugne išdėliojama pagalvėlė iš įvairių ingredientų. Mes naudojome porus, saulėje džiovintus pomidorus ir kaparėlius. Ant viršaus įmušamas kiaušinis ir kokotės siunčiamos į orkaitę.
Žingsnis 1
Porus, porus ir saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kaparėlius ir česnakus. Svogūną, česnaką, pomidorus ir kaparėlius 1 minutę pakepinkite svieste.
Žingsnis 3
Į kokteilines sudėkite keptas daržoves ir supilkite grietinėlę.
Žingsnis 4
Ant viršaus atsargiai įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 5
Į kepimo formas įdėkite cocotte keptuves. Pripilkite karšto vandens iki formų aukščio vidurio. Kepkite 8-11 minučių.
Kategorijos