Publikavimo data: 2024-04-05
Kiaušiniai su špinatais
Kiaušinienė su špinatais - puiki įprastų pusryčių patiekalų alternatyva. Juose gausu skaidulų, vitaminų ir mikroelementų. Rinkdamiesi kiaušinius špinatų kiaušinienės receptui, atkreipkite dėmesį ne tik į kategoriją, bet ir į šviežumą, išvaizdą ir gamintoją. Kuo arčiau jūsų gyvenamosios vietovės yra ūkis, tuo geriau, nes transportavimo laikas trumpesnis. Įvertinkite lukšto kokybę, ar nėra įtrūkimų, įskilimų ir švarumo. Pageidautina, kad kiaušiniai būtų švarūs ir nepažeisti.
Žingsnis 1
Apkepkite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite nepridegančią keptuvę ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūnus ir česnakus ir dažnai maišydami kepkite, kol suminkštės, bet nepakeis spalvos.
Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite špinatus. Sudėkite špinatų lapus prie svogūnų ir maišydami kepkite 5-6 minutes, kol dugne esantis skystis visiškai išgaruos. Tada pagardinkite puse druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Kiaušinius sudaužykite. Špinatuose padarykite 4 įdubimus ir į juos įmuškite kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite keptuvę dangčiu 2-3 minutėms, kad kiaušinių baltymai sustingtų. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite špinatų kiaušinienę į lėkštes.
Kategorijos