Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaušiniai su šviežiomis žolelėmis keptuvėje
Greiti pusryčiai su keptuvėje keptais kiaušiniais visiems pažįstami nuo vaikystės. Tačiau kodėl jie tokie populiarūs? Greičiausiai todėl, kad jie yra labai sveiki ir sotūs dėl didelio baltymų kiekio sudėtyje. Na, o jei į kiaušinius įmaišysite žalumynų, skonis bus ryškesnis, o vitaminų ir mikroelementų - dar daugiau. Žalumynuose taip pat yra daug ląstelienos ir antioksidantų.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, įpilkite 30 ml šalto vandens, įberkite druskos ir suplakite plaktuvu arba šakute. Smulkiai supjaustykite svogūną ir įmaišykite į plaktus kiaušinius.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant didžiausios kaitros. Supilkite kiaušinių ir žolelių mišinį, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir kepkite, kol iškeps, apie 10 minučių.
Kategorijos