Publikavimo data: 2024-04-02
Kiaušiniais įdaryti kalmarai
Įdaryti kalmarai yra ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas. Galite gaminti bet kokį įdarą: su sūriu, su grybais, su daržovėmis, su kiaušiniais arba naudoti visus ingredientus iš karto. Kad patiekalas būtų skanus, reikia rinktis šviežius kalmarus. Atkreipkite dėmesį į mėsos po oda spalvą: ji turi būti šviesiai kreminė, bet ne balta. Švieži kalmarai turi lengvą žuvies kvapą, o ant odos neturi būti įdubimų ar dėmių.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite sūrį ir kiaušinį, sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus ir krapus. Įdarą užpilkite grietine, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite kalmarus. Kalmarų skerdenas pripildykite įdaro ir sudėkite ant pergamento. Viršų patepkite nedideliu kiekiu grietinės. Kepkite 150 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos