Kiaušiniais įdaryti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Kiaušiniais įdaryti kalmarai

Įdaryti kalmarai yra ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas. Galite gaminti bet kokį įdarą: su sūriu, su grybais, su daržovėmis, su kiaušiniais arba naudoti visus ingredientus iš karto. Kad patiekalas būtų skanus, reikia rinktis šviežius kalmarus. Atkreipkite dėmesį į mėsos po oda spalvą: ji turi būti šviesiai kreminė, bet ne balta. Švieži kalmarai turi lengvą žuvies kvapą, o ant odos neturi būti įdubimų ar dėmių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniais įdaryti kalmarai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite sūrį ir kiaušinį, sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus ir krapus. Įdarą užpilkite grietine, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniais įdaryti kalmarai Žingsnis 2
Iškepkite kalmarus. Kalmarų skerdenas pripildykite įdaro ir sudėkite ant pergamento. Viršų patepkite nedideliu kiekiu grietinės. Kepkite 150 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos