Publikavimo data: 2024-09-17
Kiaušiniais ir ryžiais įdaryti kalmarai
Kalmarų patiekalai labai populiarūs įvairiose šalyse. Šis moliuskas verdamas, troškinamas, kepamas, kepamas ir konservuojamas. Kiaušiniais įdaryti kalmarai - puikus pietų ar vakarienės patiekalas. Nusipirkite nedidelio dydžio šaldytą žalią produktą ir greitai termiškai apdorokite, kad jis išliktų minkštas. Prieš gamindami moliuską atšildykite karštame vandenyje arba mikrobangų krosnelėje. Patiekalai iš kalmarų, vadinamų "sparnuotosiomis žuvimis", buvo gaminami ir anksčiau, dar senovės Graikijoje.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarą. Virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį, suberkite krapus, ryžius, žalią kiaušinį, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišykite vandenį ir grietinę.
Žingsnis 2
Įdarykite ir paruoškite kalmarus. Nuluptus kalmarus pripildykite įdaro ir išdėliokite kepimo formoje. Viršų užpilkite grietine ir vandeniu ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos