Kiaušiniais ir ryžiais įdaryti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušiniais ir ryžiais įdaryti kalmarai

Kalmarų patiekalai labai populiarūs įvairiose šalyse. Šis moliuskas verdamas, troškinamas, kepamas, kepamas ir konservuojamas. Kiaušiniais įdaryti kalmarai - puikus pietų ar vakarienės patiekalas. Nusipirkite nedidelio dydžio šaldytą žalią produktą ir greitai termiškai apdorokite, kad jis išliktų minkštas. Prieš gamindami moliuską atšildykite karštame vandenyje arba mikrobangų krosnelėje. Patiekalai iš kalmarų, vadinamų "sparnuotosiomis žuvimis", buvo gaminami ir anksčiau, dar senovės Graikijoje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniais ir ryžiais įdaryti kalmarai Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir įdarą. Virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį, suberkite krapus, ryžius, žalią kiaušinį, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišykite vandenį ir grietinę.

Žingsnis 2

Kiaušiniais ir ryžiais įdaryti kalmarai Žingsnis 2
Įdarykite ir paruoškite kalmarus. Nuluptus kalmarus pripildykite įdaro ir išdėliokite kepimo formoje. Viršų užpilkite grietine ir vandeniu ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos