Kiaušiniais ir žolelėmis įdaryti kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniais ir žolelėmis įdaryti kalmarai

Kiaušiniais įdaryti kalmarai - tai egzotiškas užkandis, kuriame švelnios jūros gėrybės puikiai dera su kiaušinių ir žolelių įdaru. Patiekalą papildo apetitą žadinantis grietinės padažas, dėl kurio užkandis tampa maistingesnis, malonaus skonio ir šiek tiek rūgštokas. Beje, dėl kalmarų ypatumų paruoštas patiekalas neturi aiškiai išreikšto žuvies skonio, todėl puikiai tinka tiems, kurie nėra jūros gėrybių šalininkai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniais ir žolelėmis įdaryti kalmarai Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Nuluptus kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais, susmulkinkite prieskonines žoleles, kelias petražolių šakeles pasilikite patiekimui. Į gilų dubenį sudėkite smulkintus ingredientus, vieną žalią kiaušinį, druskos ir žolelių pagal skonį. Dubens turinį gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušiniais ir žolelėmis įdaryti kalmarai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ją ant vidutinės ugnies. Kol aliejus įkaista, įdarykite kalmarus, į jūrų gėrybių karkasą sandariai įpakuodami faršą. Sudėkite kalmarus į keptuvę, supilkite grietinę ir vandenį. Palaukite, kol padažas užvirs, tada apverskite įdarytus kalmarus ir troškinkite juos dar porą minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos