Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniais ir žolelėmis įdaryti kalmarai
Kiaušiniais įdaryti kalmarai - tai egzotiškas užkandis, kuriame švelnios jūros gėrybės puikiai dera su kiaušinių ir žolelių įdaru. Patiekalą papildo apetitą žadinantis grietinės padažas, dėl kurio užkandis tampa maistingesnis, malonaus skonio ir šiek tiek rūgštokas. Beje, dėl kalmarų ypatumų paruoštas patiekalas neturi aiškiai išreikšto žuvies skonio, todėl puikiai tinka tiems, kurie nėra jūros gėrybių šalininkai.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Nuluptus kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais, susmulkinkite prieskonines žoleles, kelias petražolių šakeles pasilikite patiekimui. Į gilų dubenį sudėkite smulkintus ingredientus, vieną žalią kiaušinį, druskos ir žolelių pagal skonį. Dubens turinį gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pastatykite ją ant vidutinės ugnies. Kol aliejus įkaista, įdarykite kalmarus, į jūrų gėrybių karkasą sandariai įpakuodami faršą. Sudėkite kalmarus į keptuvę, supilkite grietinę ir vandenį. Palaukite, kol padažas užvirs, tada apverskite įdarytus kalmarus ir troškinkite juos dar porą minučių.
Kategorijos