Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže

Daugelį metų kiaušinienė buvo laikoma labiausiai paplitusiu pusryčių patiekalu visame pasaulyje. Ir pagrįstai: šis patiekalas yra sveikas ir sotus. Be to, jis greitai paruošiamas, o tai taip pat svarbu. Yra daugybė kiaušinienės receptų. Įvairiose šalyse į receptą dedama tradicinių nacionalinės virtuvės produktų. Dėl to išgaunamas naujas šio populiaraus patiekalo skonis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže Žingsnis 1
Paruoštas bulves supjaustykite vidutinio dydžio (iki trijų centimetrų) kubeliais. Sudėkite jas į dubenį, įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže Žingsnis 2
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir sudėkite bulves. Uždenkite formą folija ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže Žingsnis 3
Kiaušinius suplakite su plaktuvu ir druska. Kai bulvės bus pusiau išvirtos, supilkite į jas kiaušinius ir stambiai tarkuotą sūrį. Vėl uždenkite folija ir siųskite į orkaitę, kol bulvės visiškai iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos