Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže

Daugelį metų kiaušinienė buvo laikoma labiausiai paplitusiu pusryčių patiekalu visame pasaulyje. Ir pagrįstai: šis patiekalas yra sveikas ir sotus. Be to, jis greitai paruošiamas, o tai taip pat svarbu. Yra daugybė kiaušinienės receptų. Įvairiose šalyse į receptą dedama tradicinių nacionalinės virtuvės produktų. Dėl to išgaunamas naujas šio populiaraus patiekalo skonis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže Žingsnis 1
Paruoštas bulves supjaustykite vidutinio dydžio (iki trijų centimetrų) kubeliais. Sudėkite jas į dubenį, įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže Žingsnis 2
Ištepkite formą augaliniu aliejumi ir sudėkite bulves. Uždenkite formą folija ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Kiaušinienė su bulvėmis sūrio padaže Žingsnis 3
Kiaušinius suplakite su plaktuvu ir druska. Kai bulvės bus pusiau išvirtos, supilkite į jas kiaušinius ir stambiai tarkuotą sūrį. Vėl uždenkite folija ir siųskite į orkaitę, kol bulvės visiškai iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, saldžiųjų pipirų sezonas, kiaušinienė, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, pusryčiai su kiaušiniais, pusryčiai su sūriu

Kategorijos