Publikavimo data: 2024-06-22
Kiaušinienė su grybais ir žolelėmis
Patiekalas yra lengvas, švelnus ir greitai paruošiamas. Geriau jį valgyti karštą iš karto po gaminimo!
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite 30 g aliejaus, kol išsiskirs visas skystis. Kol grybai kepa, sutarkuokite sūrį. Išimkite grybus iš keptuvės.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite 3 kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, žolelių ir viską išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė. Į keptuvę įpilkite likusius 10 g aliejaus ir sudėkite į jį mūsų mišinį. Apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite grybus ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kai sūris šiek tiek išsilydys, atsargiai sulenkite pusiau. Atlikta!
Kategorijos