Publikavimo data: 2024-06-08
Kiaušinienė su kepta mėsa.
Kiaušinienė su kepta mėsa - prieskoniuose marinuota mėsa, kepama keptuvėje kartu su kiaušiniais. Šis patiekalas labai maistingas ir turtingas baltymų. Mėsa tampa minkšta, sultinga ir neturi kieto skonio. Žalumynai suteikia mėsai gardų aromatą ir spalvingą skonį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pasūdykite ir papipirinkite. Įberkite mėsos prieskonių. Išmaišykite ir palikite marinuotis 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Uždekite keptuvę ant ugnies. Supilkite augalinį aliejų ir kepkite marinuotą mėsą, kol iškeps.
Žingsnis 3
Įmuškite tris kiaušinius ir kepkite ant silpnos ugnies kartu su mėsa. Gautą patiekalą dėkite į lėkštę.
Kategorijos