Kiaušinienė su kepta mėsa. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiaušinienė su kepta mėsa.

Kiaušinienė su kepta mėsa - prieskoniuose marinuota mėsa, kepama keptuvėje kartu su kiaušiniais. Šis patiekalas labai maistingas ir turtingas baltymų. Mėsa tampa minkšta, sultinga ir neturi kieto skonio. Žalumynai suteikia mėsai gardų aromatą ir spalvingą skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinienė su kepta mėsa. Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pasūdykite ir papipirinkite. Įberkite mėsos prieskonių. Išmaišykite ir palikite marinuotis 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Kiaušinienė su kepta mėsa. Žingsnis 2
Uždekite keptuvę ant ugnies. Supilkite augalinį aliejų ir kepkite marinuotą mėsą, kol iškeps.

Žingsnis 3

Kiaušinienė su kepta mėsa. Žingsnis 3
Įmuškite tris kiaušinius ir kepkite ant silpnos ugnies kartu su mėsa. Gautą patiekalą dėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos