Publikavimo data: 2024-06-15
Kiaušinienė su žiediniais kopūstais
Dar senovės egiptiečiai kepė kiaušinius ant ugnies, o romėnai manė, kad kepti kiaušiniai yra desertas, ir tik XVII a. šis patiekalas buvo pavadintas kiaušiniene. Dabar tai yra vienas populiariausių paprastų patiekalų, kurį gali pasigaminti absoliučiai kiekvienas. Ypač svarbu šį patiekalą ruošti pusryčiams.
Žingsnis 1
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Kiaušinius išimkite iš anksto, kad jie būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Sudėkite žiedinius kopūstus į keptuvę ir užpilkite kiaušinių mišiniu. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite kiaušinienę ant silpnos ugnies 7 minutes, nenuimdami dangčio.
Kategorijos