Kiaušinis vandenyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Kiaušinis vandenyje

Kiaušinis yra garsiausias prancūzų virtuvės patiekalas. Tai virtas vištos kiaušinis su švelniu baltymu, o viduje lieka skystas trynys. Išskirtinis šio patiekalo bruožas - vištų kiaušiniai ruošiami be lukštų. Tam reikės tik vištos kiaušinio, vandens ir šiek tiek acto. Patiekite gražiai iškeptą kiaušinį! Papuoškite patiekalą aisbergo salotomis ir šviežiomis daržovėmis, pavyzdžiui, pomidorais! Troškintas kiaušinis puikiai tinka lengviems ir gardiems pusryčiams!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinis vandenyje Žingsnis 1
Atsargiai, nemaišydami kiaušinio baltymo ir trynio, įmuškite kiaušinį į nedidelį dubenėlį.

Žingsnis 2

Kiaušinis vandenyje Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį. Kai vanduo užvirs, supilkite actą. Maišykite vandenį, kol susidarys nedidelis piltuvėlis. Į piltuvėlio vidurį įmuškite vištos kiaušinį.

Žingsnis 3

Kiaušinis vandenyje Žingsnis 3
Kiaušinį virkite 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, kiaušinių patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrų alergenų, per 15 minučių, pusryčiai, žalias sezonas, pomidorų sezonas, omletas, receptų knyga, omletas su pomidorais, pusryčiai su kiaušiniais, omletas su pienu

Kategorijos