Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai Žingsnis 1
Česnaką nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai Žingsnis 2
Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę ir kalendrą. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai Žingsnis 3
Pagal skonį į kiaušinių masę įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai Žingsnis 4
Į kepimo indą supilkite ½ kiaušinių mišinio. Sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus ir ant viršaus užpilkite kitą pusę įdaro.

Žingsnis 5

Kiaušinių glazūroje kepti kopūstai Žingsnis 5
Kalafiorą su kiaušinio įdaru kepkite 15-20 min. 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos