Kiaušinių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kiaušinių košė

Bulvių košė su kiaušiniais yra vienas populiariausių garnyrų kasdienėje mityboje. Šis aromatingas garnyras patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekalui paruošti prireiks šiek tiek laiko, o kelios naujovės pakeis įprastą patiekalo skonį. Švelni, sultinga bulvių košė puikiai tiks prie daržovių troškinių, žuvies ir paukštienos patiekalų bei marinuotų daržovių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių košė Žingsnis 1
Išvirkite bulves šiek tiek pasūdytame vandenyje, nugriebkite putas ir įberkite šiek tiek maltų pipirų.

Žingsnis 2

Kiaušinių košė Žingsnis 2
Jei pageidaujate sodresnio pieno pagrindo, nusausinkite iš bulvių vandens perteklių. Virtas bulves sutrinkite trintuvu, kad gautųsi vientisa masė be gumulėlių.

Žingsnis 3

Kiaušinių košė Žingsnis 3
Į bulves supilkite pieną, sudėkite sviestą, pipirus, druską ir įmuškite kiaušinius. Dar kartą kruopščiai sutrinkite ir išmaišykite bulvių košę, kol ji taps vientisa, o sviestas visiškai ištirps.

Žingsnis 4

Kiaušinių košė Žingsnis 4
Paruoštą tyrę išdėliokite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos