Publikavimo data: 2024-03-27
Kiaušinių košė
Bulvių košė su kiaušiniais yra vienas populiariausių garnyrų kasdienėje mityboje. Šis aromatingas garnyras patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekalui paruošti prireiks šiek tiek laiko, o kelios naujovės pakeis įprastą patiekalo skonį. Švelni, sultinga bulvių košė puikiai tiks prie daržovių troškinių, žuvies ir paukštienos patiekalų bei marinuotų daržovių.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves šiek tiek pasūdytame vandenyje, nugriebkite putas ir įberkite šiek tiek maltų pipirų.
Žingsnis 2
Jei pageidaujate sodresnio pieno pagrindo, nusausinkite iš bulvių vandens perteklių. Virtas bulves sutrinkite trintuvu, kad gautųsi vientisa masė be gumulėlių.
Žingsnis 3
Į bulves supilkite pieną, sudėkite sviestą, pipirus, druską ir įmuškite kiaušinius. Dar kartą kruopščiai sutrinkite ir išmaišykite bulvių košę, kol ji taps vientisa, o sviestas visiškai ištirps.
Žingsnis 4
Paruoštą tyrę išdėliokite į lėkštes.
Kategorijos