Publikavimo data: 2024-03-27
Kiaušinių makaronai
Kiaušinių makaronai nuo kitų rūšių skiriasi keliais aspektais. Pirmiausia tai jų sudėtis. Gaminant šios rūšies makaronus naudojami ir sveiki kiaušiniai, ir atskiri komponentai - tryniai ir baltymai. Kaip priedus į kiaušinių makaronus galima naudoti jūros gėrybes, daržoves, sūrį, mėsą, žuvies filė. Kiaušinių makaronai su jautiena yra sotus ir maistingas patiekalas, kuris suteiks jūsų organizmui energijos visai darbo dienai.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Puode užvirinkite vandenį ir įberkite druskos. Į vandenį sudėkite kiaušinių makaronus.
Žingsnis 3
Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus aukštai pakeltoje keptuvėje 2-3 minutes.
Žingsnis 5
Supjaustytą mėsą perkelkite ant svogūnų.
Žingsnis 6
Kepkite mėsą 8-10 minučių, kol ji iškeps, nepamiršdami pamaišyti.
Žingsnis 7
Į mėsą sudėkite griežinėliais supjaustytus vyšninius pomidorus.
Žingsnis 8
Sudėkite kiaušinių makaronus.
Žingsnis 9
Supilkite sojų padažą.
Žingsnis 10
Išmaišykite keptuvės turinį ir troškinkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes.
Žingsnis 11
Patiekalas paruoštas! Belieka tik sudėti į lėkštes ir patiekti.
Kategorijos