Publikavimo data: 2024-03-27
Kiaušinių makaronai su grietinėle ir sūriu
Kiaušinių makaronai nuo kitų rūšių pirmiausia skiriasi savo sudėtimi. Kiaušinių makaronai gali būti gaminami iš atskirų kiaušinių trynių ir baltymų arba iš abiejų. Švelnūs makaronai su grietinėle ir sūriu, papuošti baziliko šakelėmis, bus puikus antrasis pietų patiekalas arba maistinga vakarienė.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Bazilikus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Kiaušinių makaronus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį.
Žingsnis 4
Makaronus virkite, kol išvirs, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 5
Išvirusius kiaušinių makaronus perkelkite į gilią keptuvę, supilkite grietinėlę.
Žingsnis 6
Makaronus 3-5 minutes troškinkite grietinėlėje.
Žingsnis 7
Į makaronus suberkite tarkuotą sūrį.
Žingsnis 8
Taip pat pagal skonį įberkite smulkintų bazilikų, druskos ir pipirų.
Žingsnis 9
Kruopščiai išmaišykite makaronus, palikite 2-3 minutes, kad pritrauktų, ir patiekite.
Kategorijos