Publikavimo data: 2024-06-22
Kiaušinių vokeliai su kietuoju sūriu
Nereikia būti įgudusiu virėju, kad paruoštumėte gražius originalius patiekalus, tokius kaip pavaizduoti paveikslėlyje. Paprastą omletą nesudėtingomis manipuliacijomis galima lengvai paversti apetitą žadinančiais kiaušinių vokeliais spalvotuose žalumynuose, kuriuos norėsite kuo greičiau suvalgyti. Šį patiekalą galima greitai paruošti pusryčiams, užkandžiui ar iškylai. Naudokite nedidelę 15-16 cm skersmens keptuvę, kad vokeliai būtų tvarkingesni ir kepdami nesubyrėtų.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių mišinį. Įmuškite kiaušinius, suplakite. Supilkite pieną. Supilkite svogūnus ir džiovintas petražoles. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Pagaminkite kiaušinių vokus. Į nedidelį dubenėlį supilkite augalinį aliejų. Įmerkite į jį šepetėlį, patepkite keptuvę ir įkaitinkite. Ištepkite šiek tiek kiaušinių masės. Kai blynas apskrus, į vidurį įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą šoninės ir sūrio. Suvyniokite abu kraštus. Prispauskite mentele ir kepkite 2 minutes. Tada sulipdykite likusius kraštus. Kepkite 1 minutę, apverskite ir kepkite dar 1 minutę. Perkelkite į lėkštę. Tą patį padarykite su likusia kiaušinių mase.
Kategorijos