Kiniški kepti ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kiniški kepti ryžiai

Kitas azijietiškas šio patiekalo variantas - kiniški kepti ryžiai. Jo išskirtinis bruožas - greitas paruošimas ir unikalus skonis, išgaunamas derinant ryžius ir daržovių mišinį. Įdomu tai, kad ryžių kilmės vieta iki šiol nežinoma. Vieni šaltiniai teigia, kad jie kilę iš Kinijos, kiti - kad tai japoniškos kilmės produktas. Laimei, dabar tai neturi didelės reikšmės, nes ryžių patiekalai ruošiami visame pasaulyje, o kiekviena šalis turi savo unikalų receptą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiniški kepti ryžiai Žingsnis 1
Apkepkite daržovių mišinį. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir saldžiąją papriką. Maišydami kepkite 3 minutes. Tada į keptuvę įmuškite kiaušinius ir supilkite konservuotus žirnelius. Viską energingai maišykite ant didelės ugnies vieną minutę.

Žingsnis 2

Kiniški kepti ryžiai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į virtus ryžius sudėkite virtus ryžius, sojų padažą, druską ir pipirus ir gerai išmaišykite. Kepkite ryžius 3-4 minutes, kol visiškai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos