Publikavimo data: 2024-06-08
Kiniški kepti ryžiai
Kitas azijietiškas šio patiekalo variantas - kiniški kepti ryžiai. Jo išskirtinis bruožas - greitas paruošimas ir unikalus skonis, išgaunamas derinant ryžius ir daržovių mišinį. Įdomu tai, kad ryžių kilmės vieta iki šiol nežinoma. Vieni šaltiniai teigia, kad jie kilę iš Kinijos, kiti - kad tai japoniškos kilmės produktas. Laimei, dabar tai neturi didelės reikšmės, nes ryžių patiekalai ruošiami visame pasaulyje, o kiekviena šalis turi savo unikalų receptą.
Žingsnis 1
Apkepkite daržovių mišinį. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir saldžiąją papriką. Maišydami kepkite 3 minutes. Tada į keptuvę įmuškite kiaušinius ir supilkite konservuotus žirnelius. Viską energingai maišykite ant didelės ugnies vieną minutę.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į virtus ryžius sudėkite virtus ryžius, sojų padažą, druską ir pipirus ir gerai išmaišykite. Kepkite ryžius 3-4 minutes, kol visiškai išvirs.
Kategorijos