Publikavimo data: 2024-04-02
Kiniški makaronai
Šio patiekalo pagrindas - funchoza, kuri dar vadinama stikliniais makaronais, krakmoliniais makaronais arba tiesiog kiniškais makaronais. Funchoza dedama į salotas, verdama į sriubas, kepama su daržovėmis ir mėsa. Mūsų atveju produktų sudėtis įspūdinga: krevetės, morkos, cukinijos, pipirai, česnakai, aitriosios paprikos. Tačiau neatskleiskime visų kortų iš karto, nes labai greitai viską sužinosite ir paragausite patys.
Žingsnis 1
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant vidutinės ugnies pakepinkite morkas, kol jos pusiau iškeps.
Žingsnis 2
Sudėkite paprikas ir cukinijas prie morkų ir virkite 7 minutes.
Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje su įkaitintu aliejumi 3 minutes pakepinkite česnaką ir krevetes.
Žingsnis 4
Sudėkite krevetes ir daržoves, supilkite sojų padažą, ryžių actą, aitriąją papriką ir viską kartu troškinkite 1 minutę.
Žingsnis 5
Sudėkite į keptuvę su funchoza, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos