Kiniško stiliaus tofu su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kiniško stiliaus tofu su sojų padažu

Tofu yra neutralaus skonio ir persmelktas kitų patiekalo ingredientų skonio. Kiniškam tofu naudokite minkštą sūrį. Jame yra daug drėgmės, o jo tekstūra panaši į kremo ar oro pudingo. Atidarę pakuotę, tofu nuplaukite, užpilkite vandeniu ir laikykite šaldytuve.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiniško stiliaus tofu su sojų padažu Žingsnis 1
Apkepkite tofu. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite tofu gabalėlius, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos. Tai užtruks maždaug 5-6 minutes. Iškepę sudėkite tofu ant popierinio rankšluosčio ir pašalinkite aliejaus perteklių.

Žingsnis 2

Kiniško stiliaus tofu su sojų padažu Žingsnis 2
Toliau maišydami kepkite daržoves. Į keptuvę, kurioje kepė tofu, sudėkite smulkintus svogūnus, morkas, paprikas, suberkite sezamo sėklas ir nuolat maišydami kepkite 5-7 min. ant didelės ugnies.

Žingsnis 3

Kiniško stiliaus tofu su sojų padažu Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Šaltą vandenį sumaišykite su krakmolu ir sojų padažu. Išmaišykite ir palikite 2-3 minutes pastovėti.

Žingsnis 4

Padažą supilkite į tofu. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite keptą tofu ir užpilkite padažu. Švelniai maišykite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštės, apie 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos