Kinkali su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kinkali su bulvėmis

Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 1
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Paimkite puodą, sudėkite į jį supjaustytas bulves ir užpilkite vandeniu. Virkite bulves, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 3

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 3
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Ant paviršiaus suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir supilkite verdantį šiltą vandenį. Išminkykite tešlą ir suformuokite iš jos rutulį. Tada suvyniokite rutulį į maistinę plėvelę ir palikite 60 minučių pailsėti.

Žingsnis 4

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 4
Dabar imkitės įdaro. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį virtas bulves. Sudėkite kepintus svogūnus, papriką ir hopli-suneli. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės naudodami blenderį.

Žingsnis 5

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 5
Po valandos nuimkite nuo tešlos maistinę plėvelę. Plonai iškočiokite ir stikline ar puodeliu supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 6

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 6
Į kiekvieno tešlos apskritimo vidurį dėkite iš anksto paruoštą įdarą. Suspauskite tešlos kraštus centre, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 7

Kinkali su bulvėmis Žingsnis 7
Paimkite puodą, pripilkite vandens iki pusės puodo lygio. Pasūdykite vandenį ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite khinkali, retkarčiais pamaišydami. Tai padės išvengti khinkali prilipimo prie puodo sienelių ir dugno. Vandeniui vėl užvirus, virkite ant vidutinės ugnies apie 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos