Publikavimo data: 2024-05-19
Kinkali su bulvėmis
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Paimkite puodą, sudėkite į jį supjaustytas bulves ir užpilkite vandeniu. Virkite bulves, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 3
Paruoškite švarų paviršių darbui su tešla. Ant paviršiaus suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę ir supilkite verdantį šiltą vandenį. Išminkykite tešlą ir suformuokite iš jos rutulį. Tada suvyniokite rutulį į maistinę plėvelę ir palikite 60 minučių pailsėti.
Žingsnis 4
Dabar imkitės įdaro. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį virtas bulves. Sudėkite kepintus svogūnus, papriką ir hopli-suneli. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės naudodami blenderį.
Žingsnis 5
Po valandos nuimkite nuo tešlos maistinę plėvelę. Plonai iškočiokite ir stikline ar puodeliu supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 6
Į kiekvieno tešlos apskritimo vidurį dėkite iš anksto paruoštą įdarą. Suspauskite tešlos kraštus centre, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 7
Paimkite puodą, pripilkite vandens iki pusės puodo lygio. Pasūdykite vandenį ir užvirinkite. Į verdantį vandenį sudėkite khinkali, retkarčiais pamaišydami. Tai padės išvengti khinkali prilipimo prie puodo sienelių ir dugno. Vandeniui vėl užvirus, virkite ant vidutinės ugnies apie 10-15 minučių.
Kategorijos