Publikavimo data: 2024-05-25
Kinkali su dešra
Šiandieniniame pasaulyje daugelis žmonių neįsivaizduoja savo gyvenimo be dešros. Siūlome šį produktą naudoti šiek tiek kitaip. Paruoškite khinkali su dešra. Dešra kartu su svogūnais ir paprika įgaus visiškai kitokį skonį. Šio patiekalo skoniu pradžiuginsite savo artimuosius. O sužinoję apie šio patiekalo sudedamąsias dalis labai nustebinsite savo svečius.
Žingsnis 1
Svogūną ir dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Apkepkite augaliniame aliejuje ir įberkite reikiamą kiekį paprikos. Įdaras turi tapti auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Į persijotus miltus suberkite druską, aliejų ir vandenį ir užminkykite tvirtą tešlą. Tešlą gerai išminkykite rankomis.
Žingsnis 3
Leiskite gautai tešlai šiek tiek "pailsėti", palikite ją 5-10 minučių.
Žingsnis 4
Tada tešlą plonai iškočiokite ir iš jos išpjaukite vienodo dydžio apskritimus.
Žingsnis 5
Į kiekvieno apskritimo vidurį įdėkite įdaro ir gerai užspauskite. Suteikite tradicinę khinkali formą.
Žingsnis 6
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Taip pat galite įdėti lauro lapų ir pipirų grūdelių. Kai vanduo užvirs, sudėkite į jį khinkali ir virkite, kol vanduo bus paruoštas.
Kategorijos