Kinkali su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kinkali su dešra

Šiandieniniame pasaulyje daugelis žmonių neįsivaizduoja savo gyvenimo be dešros. Siūlome šį produktą naudoti šiek tiek kitaip. Paruoškite khinkali su dešra. Dešra kartu su svogūnais ir paprika įgaus visiškai kitokį skonį. Šio patiekalo skoniu pradžiuginsite savo artimuosius. O sužinoję apie šio patiekalo sudedamąsias dalis labai nustebinsite savo svečius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kinkali su dešra Žingsnis 1
Svogūną ir dešrą supjaustykite mažais kubeliais. Apkepkite augaliniame aliejuje ir įberkite reikiamą kiekį paprikos. Įdaras turi tapti auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Kinkali su dešra Žingsnis 2
Į persijotus miltus suberkite druską, aliejų ir vandenį ir užminkykite tvirtą tešlą. Tešlą gerai išminkykite rankomis.

Žingsnis 3

Kinkali su dešra Žingsnis 3
Leiskite gautai tešlai šiek tiek "pailsėti", palikite ją 5-10 minučių.

Žingsnis 4

Kinkali su dešra Žingsnis 4
Tada tešlą plonai iškočiokite ir iš jos išpjaukite vienodo dydžio apskritimus.

Žingsnis 5

Kinkali su dešra Žingsnis 5
Į kiekvieno apskritimo vidurį įdėkite įdaro ir gerai užspauskite. Suteikite tradicinę khinkali formą.

Žingsnis 6

Kinkali su dešra Žingsnis 6
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Taip pat galite įdėti lauro lapų ir pipirų grūdelių. Kai vanduo užvirs, sudėkite į jį khinkali ir virkite, kol vanduo bus paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos