Publikavimo data: 2024-06-16
Kinų omletas Funkwe Chao Dan.
Šis omletas Azijoje dažnai patiekiamas švediškuose stalčiuose. Gali pasirodyti, kad tai nieko ypatingo, tik omletas su pomidorais. Tačiau skonis visada nustebina. Išsamų receptą rasite internete. Išbandykite jį ir pasigaminkite pusryčiams namuose. Omleto paslaptis - į pomidorus įdėtas cukrus, kurio skonio nesijaučia, tačiau jis neutralizuoja rūgštį ir įprastą patiekalą pakeičia neatpažįstamai.
Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi įmuškite kiaušinius ir iškart pradėkite maišyti.Kai gumuliukai pradės tirštėti, perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Padarykite ant pomidorų kryžiaus formos įpjovimus ir 30 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį.
Žingsnis 3
Pašalinkite pomidorų odelę ir supjaustykite pomidorus kubeliais. Sudėkite pomidorus į keptuvę, suberkite cukrų ir kepkite, kol išsiskirs skystis.
Žingsnis 4
Kiaušinius grąžinkite į keptuvę su pomidorais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Pašildykite minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 5
Paruoštą omletą sudėkite į lėkštę ir pabarstykite griežinėliais pjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos