Kišas su brokoliais ir brynza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kišas su brokoliais ir brynza

Kišas - tai prancūziškas patiekalas, kuris yra atviras pyragas su įdaru. Jis patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas. Paprastai pyrago forma yra apvali, pagrindas gaminamas iš smėlinės tešlos, ant kurios tepamas įdaras ir pyragas. Antrasis pyrago pavadinimas yra quiche lorraine. Taip jis pavadintas dėl savo kilmės iš Prancūzijos Lotaringijos regiono. Yra daug pyrago gaminimo variantų. Kišas su brokoliais ir sūriu yra vienas iš labiausiai paplitusių.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kišas su brokoliais ir brynza Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite grietinę su suminkštintu sviestu, druska ir kiaušiniais. Dalimis suberkite miltus ir išminkykite vientisą tešlą. Dėkite į šaldytuvą 20 minučių.

Žingsnis 2

Kišas su brokoliais ir brynza Žingsnis 2
Suformuokite pyragą. Įdarui sumaišykite grietinę ir kiaušinius, įmaišykite tarkuotą kietąjį sūrį. Atšaldytą tešlą sudėkite į formą, suformuokite šonus. Supilkite įdarą iš grietinės, kiaušinių ir sūrio mišinio. Ant viršaus uždėkite brokolių ir sūrio griežinėlių.

Žingsnis 3

Kišas su brokoliais ir brynza Žingsnis 3
Iškepkite kišą. Dėkite patiekalą į karštą orkaitę 40-45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos