Publikavimo data: 2025-08-20
Kišas su vištiena ir daržovėmis
Kišas yra prancūziškas patiekalas. Tai atviras pyragas su mėsos ir daržovių įdaru. Mėgaukitės šiuo patiekalu su svečiais!
Žingsnis 1
Sutarkuokite 150 g šalto sviesto ir įtrinkite jį su 300 g miltų.
Žingsnis 2
Sumalę įmuškite vieną kiaušinį, įpilkite 2 valgomuosius šaukštus šalto vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Paruoštą tešlą įdėkite į maišelį ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
Žingsnis 4
Kol tešla bus šaldytuve, išvirkite vištienos krūtinėlę, 1 minutę pasūdytame pasūdytame vandenyje apvirkite brokolius ir paruoškite įdarą. Įdarui pagaminti reikės 4 kiaušinių, 350 g 15 % grietinėlės, druskos ir mėgstamų prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 5
Atšaldytą tešlą paskleiskite ant formos ir subadykite šakute. 15 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 6
Po to ant tešlos dėkite įdarą.
Žingsnis 7
Sudėkite įdarą ir apibarstykite sūriu. Pašaukite į orkaitę 35-40 minučių.
Žingsnis 8
Gauname tokį skanų pyragą!
Kategorijos