Publikavimo data: 2024-06-22
Kivių ir obuolių košė
Kivių ir obuolių košė - labai aromatingas, švelnus ir šiek tiek rūgštokas desertas. Tokią tyrę labai mėgsta vaikai, todėl galite ją paruošti vietoj saldumynų. Šiame kivių tyrės recepte numatau naudoti tik aukštos kokybės ingredientus. Obuoliai tyrei geriausiai tinka tankūs, saldžiarūgščiai. Patiekite tyrę kaip savarankišką desertą. Ji bus labai skani su blynais ir apkepais, troškiniais ar sūrio pyragais.
Žingsnis 1
Kivius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Obuolius sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir virkite 5-10 minučių. Nusausinkite, sudėkite kivius, vynuoges, medų ir cinamoną.
Žingsnis 3
Visus ingredientus sutrinkite trintuvu. Paruoštą tyrę sudėkite į lėkštes ir papuoškite griežinėliais pjaustytais obuoliais. Gero apetito!
Kategorijos