Kivių ir obuolių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kivių ir obuolių košė

Kivių ir obuolių košė - labai aromatingas, švelnus ir šiek tiek rūgštokas desertas. Tokią tyrę labai mėgsta vaikai, todėl galite ją paruošti vietoj saldumynų. Šiame kivių tyrės recepte numatau naudoti tik aukštos kokybės ingredientus. Obuoliai tyrei geriausiai tinka tankūs, saldžiarūgščiai. Patiekite tyrę kaip savarankišką desertą. Ji bus labai skani su blynais ir apkepais, troškiniais ar sūrio pyragais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
78 kcal.
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kivių ir obuolių košė Žingsnis 1
Kivius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kivių ir obuolių košė Žingsnis 2
Obuolius sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir virkite 5-10 minučių. Nusausinkite, sudėkite kivius, vynuoges, medų ir cinamoną.

Žingsnis 3

Kivių ir obuolių košė Žingsnis 3
Visus ingredientus sutrinkite trintuvu. Paruoštą tyrę sudėkite į lėkštes ir papuoškite griežinėliais pjaustytais obuoliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos