Klasikinė bulvių košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Klasikinė bulvių košė

Skaniausia bulvių košė gaminama su šviežiu naminiu pienu arba grietinėle. Jei nėra galimybės nusipirkti naminio pieno, tinka parduotuvinis pienas, kurio riebumas ne mažesnis kaip 3,2 %. Pieno ar grietinėlės kiekis yra 4-5 kartus mažesnis nei pačių bulvių. Įpilkite jo palaipsniui, kad bulvių košė nebūtų per skysta. Pienas turi būti karštas, kad bulvių košė nepatamsėtų ir konsistencija netaptų lipnesnė. Bulvių košė turi būti apetitiška ir vientisa.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė bulvių košė Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Bulves supjaustykite nedideliais vienodo dydžio gabalėliais ir 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Kruopščiai sutrinkite plaktuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Klasikinė bulvių košė Žingsnis 2
Paruoškite košę. Karštą grietinėlę ir pieną palaipsniui supilkite į bulves. Toliau trinkite, kol bulvės taps vientisos ir purios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos