Publikavimo data: 2024-06-08
Klasikinė kiaušinienė su glazūra
Nėra nieko paprasčiau už glazūruotą kiaušinį. Daugelyje pasaulio šalių jis yra mėgstamiausias pusryčių patiekalas. Tai nenuostabu, nes kiaušiniuose gausu baltymų, daug vitaminų ir mineralų. Šie pusryčiai patenkina alkį ir yra labai greitai paruošiami.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Supilkite aliejų ir tolygiai paskirstykite po keptuvės paviršių. Kiaušinį įmuškite į dubenį, kad trynys liktų sveikas.
Žingsnis 2
Atsargiai perkelkite kiaušinį iš dubens į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol kiaušinio baltymas taps visiškai baltas. Kiaušinio trynys vis dar turi būti skystas. Pagal skonį glajų pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Kategorijos