Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu

Lazanija gaunasi labai skani, šiuo receptu su manimi pasidalijo draugas virėjas, receptas gana paprastas, tereikia laiko ir noro.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir nuolat maišydami kepkite maltą mėsą, tada svogūną ir troškinkite apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite bešamelio padažą: užvirinkite pieną ir sviestą, įberkite druskos ir pipirų, atskirame inde sumaišykite miltus ir šaltą vandenį, gerai išmaišykite ir plona srovele supilkite į padažą nuolat maišydami. Užvirinkite ir išjunkite.

Žingsnis 3

Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą, išmaišykite ir išjunkite.

Žingsnis 4

Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu Žingsnis 4
Sudėkite lazaniją: formą ištepkite augaliniu aliejumi, ant dugno išdėliokite lazanijos lakštus, ant lakštų sudėkite dalį maltos mėsos, tolygiai paskirstykite maltą mėsą. Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 5

Klasikinė lazanija su kiauliena ir sūriu Žingsnis 5
Pirmąjį sluoksnį užpilkite dalimi bešamelio padažo. Pakartokite vienodus sluoksnius dar du kartus. Šaukite į orkaitę 40 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos