Klasikinė panna cotta su sirupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Klasikinė panna cotta su sirupu

Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė panna cotta su sirupu Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės mišinį. Sumaišykite grietinėlę, cukrų ir vanilę puode ir pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišydami kaitinkite grietinėlės mišinį, kad cukraus kristalai visiškai ištirptų. Užvirkite, ilgai nevirkite.

Žingsnis 2

Klasikinė panna cotta su sirupu Žingsnis 2
Paruoškite želatiną. Kai želatinos tūris pakankamai padidėja, ją reikia gerai pašildyti ant silpnos ugnies. kol visiškai ištirps vandenyje. Šis etapas labai svarbus, norint paruošti malonios vientisos konsistencijos panakotą.

Žingsnis 3

Klasikinė panna cotta su sirupu Žingsnis 3
Sumaišykite panakotos ingredientus. Į karštą grietinėlę plona srovele supilkite ištirpintą želatiną. Kad deserte neliktų mažų gumuliukų, prieš tai želatinos mišinį perkoškite per smulkų sietelį. Maišykite mišinį, kol želatina ištirps. Tada supilkite į formeles ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos