Publikavimo data: 2024-05-12
Klasikinė panna cotta su sirupu
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės mišinį. Sumaišykite grietinėlę, cukrų ir vanilę puode ir pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišydami kaitinkite grietinėlės mišinį, kad cukraus kristalai visiškai ištirptų. Užvirkite, ilgai nevirkite.
Žingsnis 2
Paruoškite želatiną. Kai želatinos tūris pakankamai padidėja, ją reikia gerai pašildyti ant silpnos ugnies. kol visiškai ištirps vandenyje. Šis etapas labai svarbus, norint paruošti malonios vientisos konsistencijos panakotą.
Žingsnis 3
Sumaišykite panakotos ingredientus. Į karštą grietinėlę plona srovele supilkite ištirpintą želatiną. Kad deserte neliktų mažų gumuliukų, prieš tai želatinos mišinį perkoškite per smulkų sietelį. Maišykite mišinį, kol želatina ištirps. Tada supilkite į formeles ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Kategorijos