Klasikinė sluoksniuota šarlotė su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinė sluoksniuota šarlotė su obuoliais

Skanus desertas iš tešloje keptų obuolių - obuolių pyrago rūšis. Klasikinės charlotte idėja pasiskolinta iš anglų kalbos: charlotte - tai pudingas, kuris paprastai siūlomas šiltas. Dabartiniu laikotarpiu NVS teritorijoje nesudėtingu obuolių pyragu vadinamas charlotte - biskvitas su pjaustytų obuolių įdaru.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė sluoksniuota šarlotė su obuoliais Žingsnis 1
Giliame dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi ir druska iki purumo. Į mišinį supilkite persijotus miltus ir atsargiai išmaišykite mentele judesiais į viršų.

Žingsnis 2

Klasikinė sluoksniuota šarlotė su obuoliais Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite sviestu. Supilkite pusę tešlos ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite obuolius, užpilkite likusia tešla ir vėl sudėkite obuolius. Šarlotę kepkite 25 minutes 180 ℃ temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos