Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinė sluoksniuota šarlotė su obuoliais
Skanus desertas iš tešloje keptų obuolių - obuolių pyrago rūšis. Klasikinės charlotte idėja pasiskolinta iš anglų kalbos: charlotte - tai pudingas, kuris paprastai siūlomas šiltas. Dabartiniu laikotarpiu NVS teritorijoje nesudėtingu obuolių pyragu vadinamas charlotte - biskvitas su pjaustytų obuolių įdaru.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi ir druska iki purumo. Į mišinį supilkite persijotus miltus ir atsargiai išmaišykite mentele judesiais į viršų.
Žingsnis 2
Kepimo formą ištepkite sviestu. Supilkite pusę tešlos ir išlyginkite. Ant viršaus sudėkite obuolius, užpilkite likusia tešla ir vėl sudėkite obuolius. Šarlotę kepkite 25 minutes 180 ℃ temperatūroje.
Kategorijos