Klasikinės Cezario salotos su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Klasikinės Cezario salotos su krevetėmis

Salotos - puikus būdas pradėti šeimos vakarienę, šventę ar paprastus pietus. Šiame recepte pateiktos klasikinės Cezario salotos patiks jūros gėrybių mėgėjams. Krevetės šiame patiekale puikiai dera su kietuoju sūriu ir skrebučiais, o daržovės šiam patiekalui suteikia šviežumo ir lengvumo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės Cezario salotos su krevetėmis Žingsnis 1
Paruoškite krevečių marinatą ir padažą. Pirmiausia iš kietai virtų kiaušinių išimkite trynius, jų prireiks padažui. Sudėkite smulkintą citriną, česnaką, Vusterio padažą, cukrų, balzaminį actą, druską ir pipirus. Sumaišykite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Klasikinės Cezario salotos su krevetėmis Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite citriną, balzaminį actą, alyvuogių aliejų, pipirus ir druską. Marinatą supilkite į krevetes ir palikite jas marinuotis 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Tada krevetes kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol iškeps, maždaug 5 minutes.

Žingsnis 3

Klasikinės Cezario salotos su krevetėmis Žingsnis 3
Duonos kvadratėlius apkepkite alyvuogių aliejuje ir česnakuose, tada džiovinkite orkaitėje, kol jie taps traškūs. Paruoškite lėkštę serviravimui. Sluoksniais išdėliokite visus ingredientus, kartokite šį procesą, kol maistas bus baigtas, ir surinkite salotas į gūžę. Salotas apliekite padažu ir ant viršaus pabarstykite plonais sūrio griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos