Klasikinės konservuotos žuvies salotos su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Klasikinės konservuotos žuvies salotos su bulvėmis

Klasikinės salotos - tai šaltas patiekalas, paruoštas iš įvairių daržovių ir žolelių. Ypač vertinamos ir mėsos salotos, kurios atsirado palyginti neseniai - XIX a. Dabar užkandžių ruošimo galimybės išsiplėtė, todėl patiekalai dažnai ruošiami žuvies, ankštinių daržovių ir net vaisių pagrindu. Salotos iš žuvies konservų su bulvėmis yra apetitą keliantis užkandis, paruoštas tuno pagrindu. Paruoštas patiekalas būna sotus ir maistingas.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės konservuotos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Nuluptas bulves susmulkinkite smulkia trintuve. Žuvį sudėkite į lėkštę ir sutrinkite šakute, nusausinkite skysčio perteklių. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, juos atskirai sutarkuokite. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia arba vidutinio smulkumo tarka.

Žingsnis 2

Klasikinės konservuotos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Padėkite kepimo žiedą ant serviravimo lėkštės. Ant dugno sudėkite tarkuotas bulves, lengvai pasūdykite. Tada ištepkite jas majonezu. Po to išdėliokite sluoksnį tuno ir tarkuoto kiaušinio baltymo. Ingredientus aptepkite majonezu. Tada išdėliokite krabų lazdeles ir vėl ištepkite majonezu. Patiekalą pabarstykite sūrio drožlėmis ir tarkuotais kiaušinių tryniais. Paruoštas salotas 60 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos