Publikavimo data: 2024-06-24
Klasikinės konservuotos žuvies salotos su bulvėmis
Klasikinės salotos - tai šaltas patiekalas, paruoštas iš įvairių daržovių ir žolelių. Ypač vertinamos ir mėsos salotos, kurios atsirado palyginti neseniai - XIX a. Dabar užkandžių ruošimo galimybės išsiplėtė, todėl patiekalai dažnai ruošiami žuvies, ankštinių daržovių ir net vaisių pagrindu. Salotos iš žuvies konservų su bulvėmis yra apetitą keliantis užkandis, paruoštas tuno pagrindu. Paruoštas patiekalas būna sotus ir maistingas.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Nuluptas bulves susmulkinkite smulkia trintuve. Žuvį sudėkite į lėkštę ir sutrinkite šakute, nusausinkite skysčio perteklių. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, juos atskirai sutarkuokite. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia arba vidutinio smulkumo tarka.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Padėkite kepimo žiedą ant serviravimo lėkštės. Ant dugno sudėkite tarkuotas bulves, lengvai pasūdykite. Tada ištepkite jas majonezu. Po to išdėliokite sluoksnį tuno ir tarkuoto kiaušinio baltymo. Ingredientus aptepkite majonezu. Tada išdėliokite krabų lazdeles ir vėl ištepkite majonezu. Patiekalą pabarstykite sūrio drožlėmis ir tarkuotais kiaušinių tryniais. Paruoštas salotas 60 minučių padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos