Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikinės salotos "Mimosa"
Manoma, kad mimozos salotos atsirado XX a. septintajame dešimtmetyje SSRS. Rusijoje jos laikomos šventiniu maistu. Kuo labiau artėjame prie šių laikų, tuo daugiau atsiranda šio patiekalo variantų. Dėl galimybės įsigyti produktų kiekvienam skoniui ir piniginei šiuolaikinės šeimininkės vis dažniau eksperimentuoja su šių salotų skoniu ir išvaizda. Visi salotų ingredientai yra gana sveiki, tačiau, nepaisant visų jų privalumų, vartojant šį patiekalą būtina laikytis tam tikros saiko priemonės, nes persivalgymas neduoda organizmui jokios naudos.
Žingsnis 1
Salotas išdėliokite tokiais sluoksniais: tarkuoti kiaušinio baltymai, sūris, pusė supjaustytos žuvies, majonezas, sviestas, svogūnas, likusi žuvis, majonezas.
Žingsnis 2
Lėkštės kraštus uždenkite popieriumi ir švelniai apibarstykite patiekalą tarkuotais kiaušinių tryniais. Pabaigoje nuimkite popierių.
Kategorijos