"Mimosa" salotos su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

"Mimosa" salotos su sviestu

Visi yra įpratę prie standartinio "Mimosa" salotų gaminimo ingredientų rinkinio. Tai žuvis, bulvės, svogūnai, morkos, kiaušiniai ir majonezas. Receptą galite paįvairinti įdėdami atšaldyto sviesto. Dėl jo "Mimoza" taps ypač švelni ir soti. Jei norite, konservuotą žuvį galite pakeisti virta žuvimi. Ji taip pat suteiks salotoms sultingumo ir padarys patiekalą naudingesnį. "Mimozą" galite papuošti bet kokiais žalumynais pagal skonį, pavyzdžiui, krapais, petražolėmis ar kalendromis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
5 g

Ingredientai (8)

Porcijos
6
1.00 stiklainis / 200 g
200.00 g
75.00 g
250.00 g
100.00 g
140.00 g
pagal skonį
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Mimosa" salotos su sviestu Žingsnis 1
Suformuokite salotas. Ant gilaus indo dugno sudėkite pirmą sluoksnį žuvies konservų ir aptepkite majonezu. Ant majonezo paskleiskite tarkuotus baltymus. Tada išdėliokite svogūnus, sviestą, morkas. Apšlakstykite majonezu. Tada išdėliokite bulves ir patepkite majonezu. Viršutiniu sluoksniu paskirstykite kiaušinių trynius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai