Publikavimo data: 2024-04-03
"Mimosa" salotos su sviestu
Visi yra įpratę prie standartinio "Mimosa" salotų gaminimo ingredientų rinkinio. Tai žuvis, bulvės, svogūnai, morkos, kiaušiniai ir majonezas. Receptą galite paįvairinti įdėdami atšaldyto sviesto. Dėl jo "Mimoza" taps ypač švelni ir soti. Jei norite, konservuotą žuvį galite pakeisti virta žuvimi. Ji taip pat suteiks salotoms sultingumo ir padarys patiekalą naudingesnį. "Mimozą" galite papuošti bet kokiais žalumynais pagal skonį, pavyzdžiui, krapais, petražolėmis ar kalendromis.
Žingsnis 1
Suformuokite salotas. Ant gilaus indo dugno sudėkite pirmą sluoksnį žuvies konservų ir aptepkite majonezu. Ant majonezo paskleiskite tarkuotus baltymus. Tada išdėliokite svogūnus, sviestą, morkas. Apšlakstykite majonezu. Tada išdėliokite bulves ir patepkite majonezu. Viršutiniu sluoksniu paskirstykite kiaušinių trynius.
Kategorijos