Salotos "Mimosa" su žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salotos "Mimosa" su žuvies konservais

Klasikinės salotos "Mimosa" su žuvies konservais - tai skanaus ir sotaus patiekalo receptas. Jis tinka ir šventiniam stalui, ir įprastai vakarienei. Galite naudoti bet kokią žuvį: nerką, sairą, lašišą arba rausvąją lašišą. Svarbiausia, kad žuvies konservai būtų geros kokybės: skardinė neturėtų deformuotis, o produkto galiojimo laikas nebūtų pasibaigęs. Jei norite, kad salotos būtų mažiau kaloringos, sumažinkite majonezo sluoksnių skaičių.
Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Mimosa" su žuvies konservais Žingsnis 1
Paruoškite žuvies konservus. Atidarykite konservų skardinę ir įdėkite ją į sietelį, kad išsiskirtų sultys. Tada išimkite kaulus ir sutrinkite juos šakute.

Žingsnis 2

Salotos "Mimosa" su žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Nulupkite agurkus ir juos smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Salotos "Mimosa" su žuvies konservais Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Formos žiedą dėkite į lėkštę. Išdėliokite pirmąjį sluoksnį bulvių, šiek tiek druskos, pipirų, aptepkite majonezu ir pabarstykite sūriu. Tada išdėliokite žuvį ir taip pat patepkite sluoksnį majonezu. Ant majonezo užtepkite krapų, tada svogūnų ir ant viršaus užtepkite sviesto. Toliau išdėliokite pusę marinuotų agurkų. Tuomet išdėliokite pusę morkų ir ištepkite jas majonezu. Pakartokite bulvių, žuvies, agurkų ir morkų sluoksnius. Nepamirškite kiekvieno jų ištepti majonezu. Ant paskutinio sluoksnio uždėkite kiaušinių baltymus, gerai ištepkite majonezu ir papuoškite mimozos salotas tryniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos