Klasikinės salotos "Shuba" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Klasikinės salotos "Shuba"

Silkė po kailiais - viena garsiausių salotų buvusioje Sovietų Sąjungoje. Be jos neapsieina praktiškai nė viena šventė, ypač Naujųjų metų išvakarės. Tačiau norint pasigaminti silkę po kailiniais, nereikia ypatingos progos. Ją galima pasigaminti ir paprastą darbo dieną. Juk visi produktai šioms salotoms imami patys paprasčiausi. Siūlome jums klasikinį "kailinių" receptą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 1
Bulves, morkas, burokėlius ir kiaušinius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 3

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 3
Silkę supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 4
Paimkite didelį metalinį žiedą, plokščiadugnį salotinę arba kepimo indą. Ant dugno sudėkite bulves, pagal skonį pasūdykite ir aptepkite šaukštu majonezo.

Žingsnis 5

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 5
Tada sudėkite silkės ir svogūnų sluoksnį.

Žingsnis 6

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 6
Dėkite tarkuotus kiaušinius ir vėl majonezo sluoksnį.

Žingsnis 7

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 7
Tada paskleiskite sluoksnį morkų ir dar vieną sluoksnį majonezo.

Žingsnis 8

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 8
Paskutinis sluoksnis - tarkuoti burokėliai. Ant viršaus užtepkite likusį majonezą.

Žingsnis 9

Klasikinės salotos "Shuba" Žingsnis 9
Salotas papuoškite krapais pagal pageidavimą. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos