Publikavimo data: 2025-08-19
Klasikinės salotos su menke ir agurkais
Šventiniam stalui reikia užkandžio, kuris puikiai papildytų pagrindinius patiekalus! Jei mėsos patiekalas yra stalo centre, užkandis gali būti salotos su jūros žuvimi! Klasikinės salotos su virta menke ir agurkais yra labai lengvos ir mažai kaloringos. Tai yra pagrindinis jų privalumas. Menkėje yra daug baltymų ir naudingų mikroelementų. Žuvį ir bulves reikia išvirti, o visus kitus ingredientus susmulkinti. Visus produktus sumaišykite, salotas pagardinkite majonezu.
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės supjaustykite virtas bulves ir agurką mažais kubeliais. Susmulkinkite žalių svogūnų ryšulėlį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite virtą menkę. Išimkite kaulus, jei jų yra.
Žingsnis 3
Paimkite didelį salotų dubenį. Į jį sudėkite smulkintą menkę, bulvių ir agurkų kubelius. Įdėkite žaliųjų svogūnų ir salotas užpilkite majonezu.
Žingsnis 4
Salotas gerai išmaišykite. Paruošta!
Kategorijos